
امکانسنجی
یک مطالعه امکانسنجی ERP در واقع تحلیلی از مدل کسبوکار یا رویکرد عملیاتی مربوط به سیستم ERP شماست. تمرکز یک مطالعه امکان سنجی برای پاسخ به یک سوال اساسی است “آیا ما باید با این پروژه پیش برویم؟”
مطالعه امکانسنجی در ابتدای یک پروژه ERP رخ میدهد، این یک گام مهم در یکپارچه کردن سیستمها، ارتقاء نرمافزار ERP، فروشندگان خارجی یا اجرای یک سیستم ERP انعطافپذیر است (یک روند رو به رشد).
یک مطالعه امکان سنجی ERP سه هدف ابتدایی دارد: صنعت یا بازار، منابع فنی و تامین مالی. جمعآوری نتایج هر یک از این موارد تعیین خواهد کرد که پروژه قابل اعتماد است یا خیر.
انعطافپذیری یک شرکت وابسته به صنعت و بازاری است که در آن فعالیت میکند؛ پروژههای ERP با توجه به ابعاد صنعت بسیار متفاوت است و توسط محصولات، تدارکات، خدمات ارائه شده و مشتریان تعیین میشود. این مطالعه پتانسیل دراز مدت شکست شما را مورد بررسی قرار میدهد که آیا پروژه ERP میتواند به شما کمک کند و یا خیر.
تامین مالی برای سرمایهگذاری در هر پروژه زیربنایی ضروری است، اما نباید عامل کلی در روند تصمیمگیری نهایی باشد. در این مرحله، تنها لازم است تجزیه و تحلیلی انجام دهید تا بتوانید نقطه تعادل را به دست آورید، در این مرحله شما میتوانید دریابید که در چه نقطهای درآمد جدیدتان با هزینههای پرداختی جهت پروژه ERP برابر خواهد شد و به سوددهی خواهید رسید.
مطالعه امکانسنجی در ایلیا مطابق با مراحل زیر انجام میشود:
-
درک وضعیت موجود
-
درک زیرساختهای ICT
-
شناسایی نقاط قوت و ضعف و تهدیدات و فرصتهای SWOT
-
شناسایی فرآیندهای کسبوکار و زیر فرآیندها
-
شناسایی سیستمهای اطلاعاتی
-
تعیین وضعیت منابع انسانی از نظر فرهنگ سازمانی و آمادگی برای تغییر
-
فرمولبندی ماتریس سیستم، هدف سیستم، نیازهای سیستم و غیره
-
گزارش شناختی